Background image

O nas

DAT-IT, član skupine ZGroup je ponudnik vrhunske infrastrukture in upravljanih IT storitev. Ponujamo vam različne rešitve, kot so storitve popolno upravljanih gostovanj, strežniške rešitve v oblaku, IaaS ter IT optimizacijo.

DAT-IT Vodilni v regiji

Lastno strežniško omrežje v Sloveniji nam omogoča nadzor, dosegljivost, stabilnost, visoko raven zaščite, redundanco in želeno hitrost. Vsi naši strežniki so v okolju, ki ustreza visokim standardom. Storitve že vrsto let zagotavljamo najbolj zahtevnim strankam doma in po svetu.


Rešitev po meri

Upravljamo najrazličnejša gostovanja, skrbimo za IT področje in infrastrukturo strank ter ponujamo vrhunske povezane lastne storitve ali storitve naših partnerjev.

Integracija

Zaupajte nam vaš izziv, mi pa vam bomo pripravili rešitev. Večletne izkušnje na različnih sistemih nam omogočajo največjo mero prilagodljivosti in fleksibilnosti.

Skupne rešitve

Zaposlujemo strokovnjake za najrazličnejša področja. Svetujemo in načrtujemo IT okolja, pomagamo pri prehodu v oblak in pri digitalno transformaciji vašega podjetja.

Kontaktni podatki

Veseli bomo vašega kontakta

Digitalna revolucija je verjetno največja sila sprememb v gospodarstvu. Korak digitalizacije ni več želja, ampak je postal nujno potreben korak podjetij. Naj vaši izzivi postanejo vaše prednosti.

Lokacija

DAT-IT, Dunajska 5, 1000, Ljubljana

Uprava

Domen Česnik

Spletni guru s 15 letnimi izkušnjami, ter poglobljenim tehničnim in varnostnim znanjem o spletnih sistemih in internetu.

Aljaž Česnik

Projekti čarovnik, ki brez težav usklajuje več 10 projektov ter hkrati strokovno upravlja ekipo inženirjev pri reševanju izzivov in doseganju zastavljenih ciljev.

Nejc Žurej

Skrbnik prodajnih aktivnosti, ki razume želje in potrebe strank, ter pomaga pri končni odločitvi z nasveti in izkušnjami.

DAT-IT

Stopimo v stik

Poleg standardnih načinov kontakta po telefonu ali e-pošti, se lahko oglasite na našem naslovu ali dogovorite za video sestanek. Izpolnite spodnjo obrazec in oglasil se bo naš prodajni inženir.

info@dat-it.com 0591 669 81

Digitalna revolucija je verjetno največja sila sprememb v gospodarstvu. Korak digitalizacije ni več želja, ampak je postal nujno potreben korak podjetij. Naj vaši izzivi postanejo vaše prednosti.

Vaše podatke bomo uporabili zgolj za namene povpraševanja

DAT-IT

Partnerji
T-2
VMware
Veeam
Posita
IBM
WatchGuard

Zaupanja vreden partner, skozi čas so se izkazali kot nepogrešljivi. Ko ne vidiš več poti naprej je na voljo njihova podpora, ki vedno najde rešitev.

Marjan Čuk, PRO-BIT PROGRAMSKA OPREMA d.o.o.