Background image

Podatkovni center z ISO 27001

Skupina ZGroup vklaplja v omrežje popolnoma nov in modern podatkovni center, SI-DC2. Gre za podatkovni center po standardih TIER III ter ISO27001. Prostore nam zagotavlja POSITA v svojem PosiTa Premium DC, kar predstavlja in pomeni najvišji nivo storitve v Sloveniji.

Nov podatkovni center predstavlja pomemben mejnik, ter ogromno pridobitev. Smo eden redkih komercialnih ponudnikov ki zagotavlja infrastrukturo v Lampertz kletki ter vključuje dodatno oboroženo varovanje.

V podatkovnem centru imamo kapacitete za 808 GHz CPU, 2816 GB rama in preko 250 TB diskovnega prostora, kar nas postavlja med večje javne oblake v Sloveniji.

Dat It Podatkovni Center

Storage sistem IBM

Centralno mesto zaseda storage sistem IBM, ki je sestavljen iz SSD diskov in popolnoma redunanten kar omogoča najvišjo možnost dosegljivosti.

Strežniki Lenovo

Gručo strežnikov sestavljajo novi Lenovo strežniki, ki so povezani v VMware cluster

Popolnoma prilagodljivo VMware okolje

Sistem je zasnovan na VMware vSphere 7 in je povezan v naše omrežje kot ena izmed točk

DAT-IT

Stopimo v stik

Poleg standardnih načinov kontakta po telefonu ali e-pošti, se lahko oglasite na našem naslovu ali dogovorite za video sestanek. Izpolnite spodnjo obrazec in oglasil se bo naš prodajni inženir.

info@dat-it.com 0591 669 81

Digitalna revolucija je verjetno največja sila sprememb v gospodarstvu. Korak digitalizacije ni več želja, ampak je postal nujno potreben korak podjetij. Naj vaši izzivi postanejo vaše prednosti.

Vaše podatke bomo uporabili zgolj za namene povpraševanja

DAT-IT

Partnerji
VMware
T-2
Veeam
Posita
IBM
Fortinet

Ekipa DAT-IT blesti predvsem zaradi svoje podpore in pomoči pri odpravi napak, zaradi česar skupne projekte zaključujemo uspešno in v partnerskem odnosu.

Žiga Pavlin, Futura DDB