Background image

DAT-IT Novice

Novosti iz skupine in DAT-IT

Dat It Podatkovni Center Z Iso 27001 3

Podatkovni center z ISO 27001

Skupina ZGroup vklaplja v omrežje popolnoma nov in modern podatkovni center, SI-DC2. Gre za podatkovni center po standardih TIER III ter ISO27001. Prostore nam zagotavlja POSITA v svojem PosiTa Premium DC, kar predstavlja in pomeni najvišji nivo storitve v Sloveniji.

Nov podatkovni center predstavlja pomemben mejnik, ter ogromno pridobitev. Smo eden redkih komercialnih ponudnikov ki zagotavlja infrastrukturo v Lampertz kletki ter vključuje dodatno oboroženo varovanje.

DAT-IT

Stopimo v stik

Poleg standardnih načinov kontakta po telefonu ali e-pošti, se lahko oglasite na našem naslovu ali dogovorite za video sestanek. Izpolnite spodnjo obrazec in oglasil se bo naš prodajni inženir.

info@dat-it.com 0591 669 81

Digitalna revolucija je verjetno največja sila sprememb v gospodarstvu. Korak digitalizacije ni več želja, ampak je postal nujno potreben korak podjetij. Naj vaši izzivi postanejo vaše prednosti.

Vaše podatke bomo uporabili zgolj za namene povpraševanja

DAT-IT

Partnerji
IBM
Fortinet
RIPE
Veeam
T-2
Posita

Zaupanja vreden partner, skozi čas so se izkazali kot nepogrešljivi. Ko ne vidiš več poti naprej je na voljo njihova podpora, ki vedno najde rešitev.

Marjan Čuk, PRO-BIT PROGRAMSKA OPREMA d.o.o.