Background image

DAT-IT Novice

Novosti iz skupine in DAT-IT

Dat It Podatkovni Center Z Iso 27001 3

Podatkovni center z ISO 27001

Skupina ZGroup vklaplja v omrežje popolnoma nov in modern podatkovni center, SI-DC2. Gre za podatkovni center po standardih TIER III ter ISO27001. Prostore nam zagotavlja POSITA v svojem PosiTa Premium DC, kar predstavlja in pomeni najvišji nivo storitve v Sloveniji.

Nov podatkovni center predstavlja pomemben mejnik, ter ogromno pridobitev. Smo eden redkih komercialnih ponudnikov ki zagotavlja infrastrukturo v Lampertz kletki ter vključuje dodatno oboroženo varovanje.

DAT-IT

Stopimo v stik

Poleg standardnih načinov kontakta po telefonu ali e-pošti, se lahko oglasite na našem naslovu ali dogovorite za video sestanek. Izpolnite spodnjo obrazec in oglasil se bo naš prodajni inženir.

info@dat-it.com 0591 669 81

Digitalna revolucija je verjetno največja sila sprememb v gospodarstvu. Korak digitalizacije ni več želja, ampak je postal nujno potreben korak podjetij. Naj vaši izzivi postanejo vaše prednosti.

Vaše podatke bomo uporabili zgolj za namene povpraševanja

DAT-IT

Partnerji
Fortinet
RIPE
T-2
WatchGuard
Veeam
Posita

Zaupanja vreden partner, skozi čas so se izkazali kot nepogrešljivi. Ko ne vidiš več poti naprej je na voljo njihova podpora, ki vedno najde rešitev.

Marjan Čuk, PRO-BIT PROGRAMSKA OPREMA d.o.o.