Background image

Naš pristop

Do uspeha vodi več poti. Mi vam pomagamo izbrati pravo.

Kako vam pomagamo uspeti v hitro spreminjajočem se svetu

Novi izzivi so del vsakdanjika. Ne glede na industrijo z katere prihajate, bo za obstanek na vrhu potrebno nenehno slediti tem spremembam.

Če želite trende postavljati in jim ne zgolj slediti, ste na pravem mestu. Več poti je lahko pravilnih. V digitalnem svetu pa je na področju IT ključno pravilno načrtovanje v samem začetku, saj se moramo z morebitnimi spremembami kasneje vračati več korakov nazaj, s čimer izgubljamo dragocen čas in denar. Zaupajte nam vaše želje, vse ostalo pa prepustite nam!

Uspeh

Obseg naših storitev zaokroži celoten IT cikel


Upravljane storitve, upravljan oblak, sistemske integracije in svetovanje. Pa tudi prodaja in najem opreme, ter nenazadnje človeški stik in osebni pristop.

Podpiramo vas 24/7 Naš delavnik se nikoli ne konča

Zavedamo se, da je kvalitetna podpora in dobra uporabniška izkušnja pomembna vsaj toliko kot kvaliteta storitve. Kvalitetna in hitra obravnava strank je naša misija, zato ste lahko brez skrbi – ko nas boste potrebovali, bomo na voljo.


Ne glede na raznolikost naše ponudbe, imamo za vsako področje na voljo strokovnjake kateri bodo svoje izkušnje in znanja spremenili v vašo zmago. Naj hiter odziv in osebna obravnava postaneta vaša nova realnost.


Celotna infrastruktura je zasnovana z upoštevanjem vseh smernic in uveljavljenih standardov. Kot uveljavljen partner uporabljamo zgolj priznano strojno in programsko opremo, kar nam omogoča visoko razpoložljivost in neprekinjeno delovanje 24/7.

RAZVIJAMO TEHNOLOGIJO

Transparenten odnos je ključ dobrega sodelovanja. Ker je vsak posel drugačen in potrebe strank različno, sodelujemo z vsemi znanimi imeni na IT sceni. Ponudimo vam tisto, kar je najboljše za vas. Nismo omejeni le na lastne storitve in produkte, rešitve razvijamo tudi za ostale.

Ponudimo vam rešitev ki bo za vas najbolj produktivna in nudila največji donos, pa naj bo to naša storitev ali storitev partnerjev kot so Microsoft, Google, VMware…, in drugi.

Uspeh2

IT storitve na najvišjem nivoju

Najnovejše tehnologije, lasten razvoj, redno vlaganje v človeške kadre in vedno višji cilji nas ženejo naprej. Ne zadovoljimo se z povprečnim, ampak naredimo vse, da vsak projekt in storitev opravimo na najvišjem možnem nivoju.

Upravljane storitve

Upravljamo najrazličnejša gostovanja, skrbimo za IT področje in infrastrukturo strank ter ponujamo vrhunske povezane lastne storitve ali storitve naših partnerjev.

Upravljan oblak

Upravljamo storitve znotraj našega regionalnega oblaka, ali storitve ki gostujejo na javnih oblakih. Vzpostavimo hibridni oblak in povezujemo več oblakov v celoto.

Sistemske integracije

Zaupajte nam vaš izziv, mi pa vam bomo pripravili rešitev. Večletne izkušnje na različnih sistemih nam omogočajo največjo mero prilagodljivosti in fleksibilnosti.

DAT-IT

Stopimo v stik

Poleg standardnih načinov kontakta po telefonu ali e-pošti, se lahko oglasite na našem naslovu ali dogovorite za video sestanek. Izpolnite spodnjo obrazec in oglasil se bo naš prodajni inženir.

info@dat-it.com 0591 669 81

Digitalna revolucija je verjetno največja sila sprememb v gospodarstvu. Korak digitalizacije ni več želja, ampak je postal nujno potreben korak podjetij. Naj vaši izzivi postanejo vaše prednosti.

Vaše podatke bomo uporabili zgolj za namene povpraševanja

DAT-IT

Partnerji
Microsoft
Posita
Lenovo
Veeam
VMware
WatchGuard

Ekipa DAT-IT blesti predvsem zaradi svoje podpore in pomoči pri odpravi napak, zaradi česar skupne projekte zaključujemo uspešno in v partnerskem odnosu.

Žiga Pavlin, Futura DDB