Managed web hosting

Storitve, kjer nam v celoti prepustite upravljanje strežnikov za spletne aplikacije, vi pa se ukvarjate zgolj z svojim poslom. Storitve nudimo pod strogimi SLA pogoji v večstrežniških gručah, da zagotovimo najboljšo možno storitev.

Spletni portali

Gruče visoke zmogljivosti za gostovanje spletnih portalov z večjim številom dnevnih uporabnikov ali špicami.
Storitev je izvedena po meri in je prilagojena vsakemu uporabniku ter načrtovana skupaj z naročnikom in njegovimi željami.

Spletne trgovine

Gruče visoke zmogljivosti za gostovanje spletnih trgovin in optimizirana za posamezne sisteme (Magento, Woocommerce, Presta,...)
Storitev je izvedena po meri in je prilagojena vsakemu uporabniku ter načrtovana skupaj z naročnikom in njegovimi željami.

Media ponudniki (Radio/TV)

Rešitve za streaming radio in video vsebin preko gruč strežnikov z visoko dostopnostjo in nizkimi latencami v Sloveniji.

# Dušan Mravlje,
SHOP

Ekipo sem imel priložnost spoznati, ko smo postavljali prvo Magento 1.x trgovino. Rešitve, ki soo jih predlagali so se skozi čas izkazale kot pravilne.
Po parih letih smo se odločili narediti prehod na platformo Magento 2.x. Že Magento 1.x ni ravno prijazen do opreme, Magento2.x pa je resnično potraten. Ena od idej je bila, da vse skupaj prenesemo na njihove strežnike DAT-IT. Ekipa se je izkazala na vseh področjih.
Ker je v trgovini veliko izdelkov, smo imeli precejšnje skrbi, kako bo z odzivnostjo sistema. Po nepotrebnem. Vsakič, ko se je nakazala možna težava, so jo vnaprej obšli ali pa ob našem sporočilu zelo hitro našli rešitev.

Tudi ob bolj nenavadnih vprašanjih in prošnjah so vedno našli način, da nam ugodijo.

;
Partnerji