Background image

DAT-IT Reference

Upravljano gostovanje za Futura DDB

Razvojno okolje, produkcijsko okolje in skalabilnost za stranke kot so Špar Slovenije, Pivovarna Laško Union, Vzajemna, McDonalds ter zagotoviti učinkovito strežniško okolje brez skrbi.

Staging okolje

Za potrebe razvoja smo vzpostavili in vzdržujemo staging okolje z CI/CD na osnovi Gitlab platforme za privatno razvojno okolje z GIT platformo in avtomatskim deplojem na razvojno okolje

Produkcijsko okolje

Produkcijsko okolje je zasnovano za multi sisteme, saj ne razvijajo zgolj v enim platformi in kot tako omogoča delovanje na vseh možnih okoljih, ki jih potrebujejo za naročnike

Vedno dosegljvi

Za naročnika izvajamo prioritetno podporo preko podpornega centra, kjer so naši tehniki vedno dosegljivi in prioritetno prevzamejo zahtevke glede na tip prijave.

Laravel, Wordpress, SilverStripe, MySQL, Postgres, Nginx, Apache.
Nam je vseeno, znamo vse kar je vključeno na internet.Ker je Futura agencija mnogih talentov in mnogih klientov temu sledi tudi infrastruktura.


Pexels Negative Space 34600

Ekipa DAT-IT blesti predvsem zaradi svoje podpore in pomoči pri odpravi napak, zaradi česar skupne projekte zaključujemo uspešno in v partnerskem odnosu.

Žiga Pavlin, Vodja razvoja Futura DDB

Zlati loki

Zahvaljujoč Futuri se na DAT-IT nahaja tudi McDonalds Slovenije z svojimi spletnimi projekti in stabilno strežemo stotinam gostov tudi na spletu.

DAT-IT

Stopimo v stik

Poleg standardnih načinov kontakta po telefonu ali e-pošti, se lahko oglasite na našem naslovu ali dogovorite za video sestanek. Izpolnite spodnjo obrazec in oglasil se bo naš prodajni inženir.

info@dat-it.com 0591 669 81

Digitalna revolucija je verjetno največja sila sprememb v gospodarstvu. Korak digitalizacije ni več želja, ampak je postal nujno potreben korak podjetij. Naj vaši izzivi postanejo vaše prednosti.

Vaše podatke bomo uporabili zgolj za namene povpraševanja

DAT-IT

Partnerji
Fortinet
Veeam
IBM
Microsoft
Lenovo
T-2

Zaupanja vreden partner, skozi čas so se izkazali kot nepogrešljivi. Ko ne vidiš več poti naprej je na voljo njihova podpora, ki vedno najde rešitev.

Marjan Čuk, PRO-BIT PROGRAMSKA OPREMA d.o.o.