Background image

DAT-IT Reference

Selitev podatkovnega centra

Kako preseliti podatkovni center z 200 virtualnimi strežniki, 50 TB prostora in vse v realnem času brez izpada delovanja?

28 km med podatkovnima centroma

Centra sta medsebojno povezana z 28 km dolgim optičnim vlaknom, ki omogoča več 10 Gbps prenosa med njimi. Podatkovna centra delujeta v načinu Active-Active in medsebojno izmenjujeta prometa glede na lokacijo obremenitve.

Aktivne stranke

Vse stranke na strežnikih so aktivne in ostanejo delujoče tudi v času prenosa.

Najdaljši prenos je bil zelo obremenjenega strežnika z 1.3 TB prostora in več 100 stranmi. Prenos je trajal 16 ur in v temu času ni bilo niti 1 ms izpada delovanja.

Vmware okolje

Okolje je v celoti podprto z rešitvami Vmware vSphere, kjer smo partner, ter nam kot tako omogoča napredne rešitve ter enostavno migracijo.

DAT-IT

Stopimo v stik

Poleg standardnih načinov kontakta po telefonu ali e-pošti, se lahko oglasite na našem naslovu ali dogovorite za video sestanek. Izpolnite spodnjo obrazec in oglasil se bo naš prodajni inženir.

info@dat-it.com 0591 669 81

Digitalna revolucija je verjetno največja sila sprememb v gospodarstvu. Korak digitalizacije ni več želja, ampak je postal nujno potreben korak podjetij. Naj vaši izzivi postanejo vaše prednosti.

Vaše podatke bomo uporabili zgolj za namene povpraševanja

DAT-IT

Partnerji
RIPE
Lenovo
Veeam
IBM
T-2
Posita

Ekipa DAT-IT blesti predvsem zaradi svoje podpore in pomoči pri odpravi napak, zaradi česar skupne projekte zaključujemo uspešno in v partnerskem odnosu.

Žiga Pavlin, Futura DDB