Background image

DAT-IT Reference

MGC Pharma, povezani med kontinenti

MGC Pharma CBD posluje globalno. Naša naloga je bila povezati vse lokacije podjetja v eno spletno celoto, za kar smo izgradili tudi dodaten podatkovni center. Prevzeli smo upravljanje infrastrukture in uporabnikov.

Varne požarne pregrade NGFW

Z NGFW požarnimi pregradami smo vzpostavili povezovanje med lokacijami, zaščitili promet in omogočili nadzor nad IT varnostjo zaposlenih.


Požarne pregrade pregledajo ves promet, ki prihaja v in iz omrežja ter poskrbijo za celostno zaščito z vrsto ukrepov za vse naprave povezane v omrežje.

Pexels Pixabay 60504

Prehod v rešitve Microsoft 365

Kot Microsoft CSP partner lahko v celoti in verodostojo ponudimo nabor vseh rešitev Microsoft 365, kar so v MGC sprejeli in standardizirali poslovanje.

Izvedli smo prehod v aktivno upravljanje z Azure AD in Microsoft 365 rešitvami smo povezali zaposlene iz več kontinentov v eno samo platformo in enotno upravljanje.


Zaposleni so tako prešli iz 5 različnih platform, 5 različnih tipov uporabniških imen v eno varno okolje, ki je standardizirano in pohitri uvajanje novih zaposlenih.


Microsoft 365

24/7, kjerkoli na svetu

Podjetju nudimo pomoč v režimu 24/7 z vedno dosegljivo tehnično pomočjo, bodisi v Avstraliji, Izraelu, Rusiji, UK ali Sloveniji.

Vsi sistemi so povezani z RMM in poročajo v naš nadzroni sistem za morebitne težave in omogočajo varno oddaljeno povezavo skladno z standardi in audit logom.


Pexels Andrea Piacquadio 845451

Iz malega v veliko

Začeli smo z 4 zaposlenimi v Sloveniji, sedaj pa skrbimo za celotno skupino MGC in nudimo podporo preko 50 uporabnikom v različnih režimih delovanja.


Z MGC sodelujemo tudi pri novih projektih informatizacije v Sloveniji in Svetu.


Pexels Akil Mazumder 1072824

DAT-IT

Stopimo v stik

Poleg standardnih načinov kontakta po telefonu ali e-pošti, se lahko oglasite na našem naslovu ali dogovorite za video sestanek. Izpolnite spodnjo obrazec in oglasil se bo naš prodajni inženir.

info@dat-it.com 0591 669 81

Digitalna revolucija je verjetno največja sila sprememb v gospodarstvu. Korak digitalizacije ni več želja, ampak je postal nujno potreben korak podjetij. Naj vaši izzivi postanejo vaše prednosti.

Vaše podatke bomo uporabili zgolj za namene povpraševanja

DAT-IT

Partnerji
Veeam
VMware
Posita
Microsoft
T-2
WatchGuard

Ekipa DAT-IT blesti predvsem zaradi svoje podpore in pomoči pri odpravi napak, zaradi česar skupne projekte zaključujemo uspešno in v partnerskem odnosu.

Žiga Pavlin, Futura DDB