Background image

DAT-IT Reference

MGC Pharma, povezani med kontinenti

MGC Pharma CBD posluje globalno. Naša naloga je bila povezati vse lokacije podjetja v eno spletno celoto, za kar smo izgradili tudi dodaten podatkovni center. Prevzeli smo upravljanje infrastrukture in uporabnikov.

Varne požarne pregrade NGFW

Z NGFW požarnimi pregradami smo vzpostavili povezovanje med lokacijami, zaščitili promet in omogočili nadzor nad IT varnostjo zaposlenih.


Požarne pregrade pregledajo ves promet, ki prihaja v in iz omrežja ter poskrbijo za celostno zaščito z vrsto ukrepov za vse naprave povezane v omrežje.

Pexels Pixabay 60504

Prehod v rešitve Microsoft 365

Kot Microsoft CSP partner lahko v celoti in verodostojo ponudimo nabor vseh rešitev Microsoft 365, kar so v MGC sprejeli in standardizirali poslovanje.

Izvedli smo prehod v aktivno upravljanje z Azure AD in Microsoft 365 rešitvami smo povezali zaposlene iz več kontinentov v eno samo platformo in enotno upravljanje.


Zaposleni so tako prešli iz 5 različnih platform, 5 različnih tipov uporabniških imen v eno varno okolje, ki je standardizirano in pohitri uvajanje novih zaposlenih.


Microsoft 365

24/7, kjerkoli na svetu

Podjetju nudimo pomoč v režimu 24/7 z vedno dosegljivo tehnično pomočjo, bodisi v Avstraliji, Izraelu, Rusiji, UK ali Sloveniji.

Vsi sistemi so povezani z RMM in poročajo v naš nadzroni sistem za morebitne težave in omogočajo varno oddaljeno povezavo skladno z standardi in audit logom.


Pexels Andrea Piacquadio 845451

Iz malega v veliko

Začeli smo z 4 zaposlenimi v Sloveniji, sedaj pa skrbimo za celotno skupino MGC in nudimo podporo preko 50 uporabnikom v različnih režimih delovanja.


Z MGC sodelujemo tudi pri novih projektih informatizacije v Sloveniji in Svetu.


Pexels Akil Mazumder 1072824

DAT-IT

Stopimo v stik

Poleg standardnih načinov kontakta po telefonu ali e-pošti, se lahko oglasite na našem naslovu ali dogovorite za video sestanek. Izpolnite spodnjo obrazec in oglasil se bo naš prodajni inženir.

info@dat-it.com 0591 669 81

Digitalna revolucija je verjetno največja sila sprememb v gospodarstvu. Korak digitalizacije ni več želja, ampak je postal nujno potreben korak podjetij. Naj vaši izzivi postanejo vaše prednosti.

Vaše podatke bomo uporabili zgolj za namene povpraševanja

DAT-IT

Partnerji
VMware
Veeam
Fortinet
Microsoft
Lenovo
WatchGuard

Zaupanja vreden partner, skozi čas so se izkazali kot nepogrešljivi. Ko ne vidiš več poti naprej je na voljo njihova podpora, ki vedno najde rešitev.

Marjan Čuk, PRO-BIT PROGRAMSKA OPREMA d.o.o.