Background image

Komu pomagamo

Naš portfelj obsega širok spekter strank, vsaka izmed njim pa ima ogromno specifičnih želj in zahtev. Naša ponudba je raznolika in vključuje vse morebitne potrebe strank, zato smo lahko agilni in strankam nudimo individualno obravnavo.

SMB podjetja

Majhna in srednje velika podjetja

Potrebe IT so pri manjših in srednje velikih podjetjih precej raznolike in velikokrat odstopajo od uveljavljenih standardov velikih podjetij. Kot Vaš novi partner, poskrbimo da prejmete vse in točno to kar potrebujete.

Zavarovalništvo

Vi skrbite za druge, mi skrbimo za vas

Zavarovalniški sektor se razvija hitro. Mi Vam pomagamo držati korak z časom z zagotavljanjem potrebnih orodij in digitalnega okolja, kar bo Vaše podjetje še naprej obdržalo v samem vrhu.

Računovodstvo

Varnost zaupajte nam

Računovodstvo je panoga kjer je IT izrednega pomena. Skoraj vse operacije se že izvajajo prek spleta, prek takšnih ali drugačnih strežnikov, zato je infrastruktura in podporno okolje ključnega pomena.

Oglaševanje

Naj se splača

Oglaševanje je osnova prodaje, je glavno sredstvo komunikacije z uporabniki oziroma bodočimi kupci izdelka ali storitev. Sodelujemo z vodilnimi agencijami na področju oglaševanje pri nas, v sam vrh pa lahko pomagamo tudi vam.

Komunikacije

Naša tehnologija, vaša prednost

V komunikacijski industriji je ključno izkoristiti prednost izbrane tehnologije ali načina predaje informacij. Ne glede na vaš izbor, vam pomagamo informacije digitalno hitro in kvalitetno posredovati potrošnikom.

Mediji

Vaše komunikacijsko sredstvo

Medijske organizacije so raznolike. Vsaka je po svoje edinstvena, vse pa imajo skupen cilj. Naša tehnologija je pripravljena premagovati tako obstoječe, kot izzive ki se bodo pokazali v bližnji prihodnosti.

Komu pomagamo

Naš portfelj obsega širok spekter strank, vsaka izmed njim pa ima ogromno specifičnih želj in zahtev. Naša ponudba je raznolika in vključuje vse morebitne potrebe strank, zato smo lahko agilni in vam nudimo individualno obravnavo.

Komupomagamo

Sodelujemo z malimi in velikimi

Tekom let smo pridobili zaupanje najrazličnejših strank. Sodelujemo z storitvenimi podjetji, vladnimi organizacijami, odvetniki, bankami, spletnimi trgovci in mnogimi drugimi.

Stranke imajo najrazličnejše želje ter različne višine sredstev ki jih lahko namenijo IT-ju. Za vsakogar izdelamo optimalen scenarij kamor vključimo vse potrebno za brezskrbno prihodnost.

Organizacije
Partnerji Raznoliki kot naša ponudba

Skupaj z našimi strankami ustvarjamo prihodnost. Kot eden izmed vodilnih ponudnikov IT storitev v regiji smo uspešno pomagali že vrsti podjetij.

Razumemo raznolikost potreb, zato se z vami pogovarjamo. Naša prednost je individualni osebni pristop.

Individualen pristop

Ne glede na velikost izziva, z vami sodelujemo in vam pomagamo doseči zadane cilje. Zaradi širokega spektra storitev smo vam na voljo vedno – ne glede na to, ali potrebujete manjšo tehnično pomoč, ali pa bi z nami radi spisali novo zgodbo o uspehu. Imamo potrebno širino, zato preverite našo ponudbo storitev in izberite kar vam najbolj ustreza.

Pristop

DAT-IT

Stopimo v stik

Poleg standardnih načinov kontakta po telefonu ali e-pošti, se lahko oglasite na našem naslovu ali dogovorite za video sestanek. Izpolnite spodnjo obrazec in oglasil se bo naš prodajni inženir.

info@dat-it.com 0591 669 81

Digitalna revolucija je verjetno največja sila sprememb v gospodarstvu. Korak digitalizacije ni več želja, ampak je postal nujno potreben korak podjetij. Naj vaši izzivi postanejo vaše prednosti.

Vaše podatke bomo uporabili zgolj za namene povpraševanja

DAT-IT

Partnerji
Veeam
RIPE
VMware
Lenovo
Microsoft
WatchGuard

Zaupanja vreden partner, skozi čas so se izkazali kot nepogrešljivi. Ko ne vidiš več poti naprej je na voljo njihova podpora, ki vedno najde rešitev.

Marjan Čuk, PRO-BIT PROGRAMSKA OPREMA d.o.o.