Background image

Upravljano gostovanje

Upravljanje storitve

Za stranke, katere iščejo brezpogojno delovanje svojega spletnega mesta, ponujamo profesionalno upravljanje


Previous
Next
Upravljamo za vas Storitev brez skrbi

Preprosta razlaga upravljanega gostovanja je, da stranki odvzamemo skrb glede delovanja strežnika. Upravljano gostovanje ni le upravljanje spletne strani ali spletnega strežnika, je skrb za celotno paleto povezanih storitev, katere povezano skrbijo za delovanje. Upravljano gostovanje lahko pomeni upravljanje enega ali več strežnikov, povezane infrastrukture ter upravljanje fizičnih strežnikov. Je idealna rešitev mnogih strank, tako manjših podjetij ki se ukvarjajo z specializirano dejavnostjo, kot srednjih ali velikih podjetij kjer je težava bodisi v specifičnem znanju, bodisi v pomanjkanju časa. Vse upravljane storitve vključujejo kopico storitev, kot je prioritetna telefonska podpora, varnostne kopije, nadzorovanje mnogih kritičnih točk posameznih strežnikov, skrb za varnost in redne posodobitve, ter mnoge druge.Spletni portali

Vstopna točka v splet

Spletna podoba postaja eden izmed glavnih temeljev poslovanja. Medtem ko je še pred kratkim veljalo, da splet brskamo z računalniki, danes prevladujejo mobilne naprave. Številka v določenih panogah presega 80%, za glavnino pa velja, da mobilne naprave generirajo vsaj polovico spletnega prometa. Sodelujemo z podjetji kjer skrbimo tako za javne spletne portale, kot portale za zaposlene, ti. Intranet. Ne glede na to, ali gre za CMS ki je znan javnosti ali za lastno rešitev, z stranko sodelujemo pri razvoju in poskrbimo za optimalno izkušnjo. Sama izdelava spletne strani je tesno povezana z načrtovanjem strežniškega dela. Vzpostavimo spletni virtualni strežnik (VPS) ki je prilagojen točno vašim potrebam, kar omogoča maksimalen izkoristek ob najbolj optimalnem strošku. Za večje stranke oziroma večje potrebe spletnih mest, v skupino povežemo več virtualnih strežnikov, kar nam omogoči delitev najbolj nujnih procesov in učinkovitejše izvajanje. Naša podpora neprestano skrbi za brezhibno delovanje vašega strežnika in spletnega mesta, na voljo pa je tudi interna ekipa razvijalcev, kar nam daje konkurenčno prednost in omogoči hitro reševanje težav.

Spletne trgovine

Nova doba nakupovanja

Spletni nakup je za kupca preprost. Upravljamo spletne trgovine razvite pri nas, ter strežniški del mnogih ostalih. Uspešno sodelujemo z trgovci ki imajo manjše število nakupov, ter takšnimi, kjer število nakupov na dnevni ravni preseže število tisoč. Sodelujemo z razvijalci in sledimo trendom, kar nam omogoča vzpostavitve popolnoma prilagojenih virtualnih strežnikov. Mi poskrbimo za delovanje, da se lahko vi ukvarjate z prodajo. Kot vse izmed naših oblačnih storitev, tudi pri gostovanju spletnih trgovin rastemo z vami. Razumemo vaše izzive, izkušnje iz prakse pa nam pomagajo realizirati vaše cilje. V kolikor ste lastnik obstoječe spletne trgovine, vam pomagamo pri nadgradnji strežniške infrastrukture, če pa o spletni trgovini razmišljate, pa vas povežemo z našo spletno ekipo. Če ste podjetje, ki se ukvarjate z izdelavo spletnih mest, stopite v kontakt z nami. Olajšali bomo vaše poslovanje, ter tehnično svetovali, kako pomagati strankam doseči želene rezultate.

Ponudniki medijev

Radio in TV, na spletu

Kot eden največjih ponudnikov v regiji, lahko zagotovimo potrebne kapacitete za spletno predvajanje televizijskih ali radijskih programov. Gruča strežnikov v visoki dosegljivosti, razpršena na več lokacijah, ter naša odlična povezljivost v Sloveniji in navzven, zagotavlja vse potrebno za brezhibno pretakanje vsebin z nizko latenco.

Varno gostovanje

Varnost na prvem mestu

Vsak tip gostovanja ima svoje prednosti in slabosti. Za vse stranke zagotavljamo varnost na najvišjem možnem nivoju. Na samo varnost vpliva mnogo faktorjev – v primeru da želite da so na strežniku le vaše informacije, je edina prava izbira lasten strežnik, bodisi fizični ali virtualni. Ker za virtualizacijo uporabljamo VMware, vam tudi virtualen strežnik omogoča najvišji nivo varnosti. Vse več strank se posveča tudi GDPR skladnosti, tudi v tem primeru je potreben lasten strežnik, saj pri deljenih gostovanjih, do strežnika za podatkovne baze pa tudi druge storitve, dostopajo vsi uporabniki. Odvisno od potreb strank, vsakomur zagotovimo brezplačne ali plačljive SSL certifikate, prilagojen požarni zid ter preusmeritev prek CDN povezave (content distribution network).

DAT-IT

Stopimo v stik

Poleg standardnih načinov kontakta po telefonu ali e-pošti, se lahko oglasite na našem naslovu ali dogovorite za video sestanek. Izpolnite spodnjo obrazec in oglasil se bo naš prodajni inženir.

info@dat-it.com 0591 669 81

Digitalna revolucija je verjetno največja sila sprememb v gospodarstvu. Korak digitalizacije ni več želja, ampak je postal nujno potreben korak podjetij. Naj vaši izzivi postanejo vaše prednosti.

Vaše podatke bomo uporabili zgolj za namene povpraševanja

DAT-IT

Partnerji
WatchGuard
T-2
Fortinet
RIPE
Posita
Lenovo

Zaupanja vreden partner, skozi čas so se izkazali kot nepogrešljivi. Ko ne vidiš več poti naprej je na voljo njihova podpora, ki vedno najde rešitev.

Marjan Čuk, PRO-BIT PROGRAMSKA OPREMA d.o.o.