Background image

Microsoft 365

Upravljanje storitve

Odkrijte prednosti Microsoft 365 rešitev za vaše poslovanje

Previous
Next
Kaj je Microsoft 365

Storitev Microsoft 365, giganta Microsft, zajema široko paletu uporabne programske opreme ter storitev. V primeru upravljanega IT, se glavnina strank odloči tudi za najem Microsoft programske opreme. Microsoft-ov najemni model gre z roko v roki z našim, zato imate popoln nadzor nad stroški. Storitve je možno prilagajati na mesečni ali letni ravni, za ves čas zakupa, pa imate zagotovljeno najnovejšo programsko opremo ter vrhunsko storitev e-pošte.

Svetujemo in usmerjamo


Podjetjem pomagamo pri izbiri pravih storitev in vzpostavitvi digitalnega delovnega okolja ter pripadajočih orodij.


Naj vaš intranet postane nekaj več. S pomočjo orodja SharePoint vam pomagamo vzpostaviti moderno in avtomatizirano delovno okolje, ki deluje v popolni simbiozi z Office 365, Exchange in orodjem za komunikacijo Teams. Zamenjajte papir z avtomatiziranimi formami z uporabo Forms in prihranite čas.

Microsoft 365

Povežemo in nadgradimo


V kolikor že uporabljate storitve na vaši lokalni infrastrukturi, lahko vaš aktivni imenik uporabnikov povežemo z Microsoft 365, ter vam s tem omogočimo večjo fleksibilnost in vse prednosti oblačnih storitev.

Naredimo načrt


Pregled in priprava

Z uporabo Microsoft Office 365 Readiness Assessment preverimo in ocenimo stanje.

Komunikacija in vzpostavitev

Vaše želje pretvorimo v novo realnost. Z medsebojno komunikacijo hitro pridemo do cilja.

Preklop in izobraževanje

Poskrbimo za nemoten preklop in uporabnike oziroma zaposlene izobrazimo in usmerimo.365 Koraki

DAT-IT

Stopimo v stik

Poleg standardnih načinov kontakta po telefonu ali e-pošti, se lahko oglasite na našem naslovu ali dogovorite za video sestanek. Izpolnite spodnjo obrazec in oglasil se bo naš prodajni inženir.

info@dat-it.com 0591 669 81

Digitalna revolucija je verjetno največja sila sprememb v gospodarstvu. Korak digitalizacije ni več želja, ampak je postal nujno potreben korak podjetij. Naj vaši izzivi postanejo vaše prednosti.

Vaše podatke bomo uporabili zgolj za namene povpraševanja

DAT-IT

Partnerji
Lenovo
Veeam
RIPE
T-2
Posita
VMware

Zaupanja vreden partner, skozi čas so se izkazali kot nepogrešljivi. Ko ne vidiš več poti naprej je na voljo njihova podpora, ki vedno najde rešitev.

Marjan Čuk, PRO-BIT PROGRAMSKA OPREMA d.o.o.