Background image

Hibridni IT

Upravljanje storitve

Različna infrastruktura, združena.

Previous
Next
Hibridni IT Upravljamo mi

Upravljan IT ali na kratko ITaaS, je storitev »na ključ«. Strankam omogočamo vse prednosti najema podpore kot storitve ob predvidljivih stroških. Naši strokovnjaki so na voljo 24/7/365 ter z pomočjo oddaljene povezave ter vrhunskih orodij skrbijo za nemoteno delo vaših zaposlenih.

Glede na vaše potrebe, ob pregledu ocenimo stanje in izberemo paket podporo ki bi bil najbolj primeren za vaše poslovanje. Ne glede na izbiro, je vsem enaka vrhunska podpora z oddaljenim nadzorom, visoka zanesljivost in standardizacija postopkov. Poslujemo v skladu z GDPR, vse naše storitve in procesi pa temeljijo na standardu ISO27001. V sklop upravljanja lahko vključimo še ostale storitve iz naše ponudbe, ter tako poskrbimo za celotno IT področje podjetja.

24/7 podpora in monitoring storitev

Kot uporabnik storitve »Upravljan IT«, prejmete dostop do centralnega spletnega mesta, kamor prijavljate napake oziroma težave – zahtevke. Naša ekipa je dobro znana po hitrem in efektivnem reševanju zahtevkov. Na voljo smo tudi izven delovnega časa, večino težav pa odpravimo celo brez vaše vednosti, ter vam tako omogočimo brezskrbno delo.

Posodobitve in standardizacija

Vsa IT oprema ki je zajeta v naše vzdrževanje je deležna rednih pregledov. Naš nadzorni sistem redno nadzira vse sisteme in skrbi, da so le-ti varni. V kombinaciji z našimi izkušnjami, z rednimi posodibitvami in standardizacijo procesov, poskrbimo za brezkompromisno zanesljivost. Z uvedno dobre IT prakse, bo vaš vsakdanjik lažji.

Predvidljivi stroški

Ob sklenjenem sodelovanju, natančno definiramo obseg storitev, s čimer določimo znan mesečni strošek. Fleksibilen model poslovanja, vam omogoča, da strošek raste postopoma oziroma skupaj z obsegom storitev, v kolikor pa kakšne izmed storitev več ne potrebujete, se v prihodnjem mesecu »znebite« tudi stroška zanjo.

NOC – nadzor storitev 24/7


NOC ali »network operations center« predstavlja našo vrhunsko storitev nadzora delovanja interno gostovanih ali zunanjih upravljanih storitev. Nadzorujemo mnogo točk, posamezne aplikacije znotraj strežnikov, odzivne čase, promet, ter precej ostalih – popolnoma prilagojeno potrebi stranke. Vzpostavljeno imamo 24/7 podporo, zato so naši strokovnjaki vedno na voljo in se odzovejo takoj.

Hibridnihero

Podpora IT oddelkom


Poleg upravljanega IT, ponujamo tusi klasično IT podporo. Znan izraz v angleškem jeziko, brake/fix precej jasno opiše tip storitve. Kot razloži ime samo po sebi, smo v tem primeru na voljo, ko nas pokličete. Za večino klasičnih storitev imamo preddefiniran cenik ali pavšalni strošek, ostala dela obračunamo po porabljenem času in težavnosti.

Takšen tip podpore je primeren za podjetja, kjer je poslovanje precej lokalno, infrastruktura enostavna, veliko pa je mogoče narediti tudi brez računalniške opreme. Kljub temu, da v tem primeru odpade večina prednosti upravljanega IT, samo vam na voljo. Če menite, da je občasna podpora proti plačilu dovolj, vam je rešitev pisana na kožo. Če želite nekaj več, pa preverite našo ponudbo »Upravljanega IT«.


Hibridnipodpora

Omrežje kot storitev


V svetu kjer ima vsak posameznik vsaj eno napravo s katero je brezžično povezan v svetovni splet, je WIFI nekaj samoumevnega. Pričakujemo, da deluje, je varen in hiter. Če želimo pokriti vse tri točke, je tehnično ozadje precej bolj kompleksno kot zgolj nek modem oziroma dostopna točka.

WIFI kot storitev zagotavlja strojno in programsko opremo, ter podporo ki zagotavlja brezhibno delovanje. Glede na okolje, poskrbimo za ustrezno strojno opremo, kot partner večine najbolj priznanih znamk v svetu IT, pa v kombinaciji z strojno, ponujamo še vrhunsko programsko opremo. Poskrbimo še za priklop najbolj optimalnega ponudnika internetnih storitev na vaši lokaciji.

Vrhunska programska oprema omogoča pregled v realnem času, naš nadzorni center pa skrbi za brezhibno delovanje 24/7. Storitev vzpostavimo tako, da izpolnimo vaše želje, in zvišamo nivo varnosti. Mesečno vas obveščamo o morebitnih spremembah in nadgradnjah.

Wifi

Najem

Največkrat izbrana možnost

Celotno investicijo razdelite na pogodbeno obdobje. Brez visoke začetne investicije vzpostavite WIFI kot storitev v najkrajšem možnem času. Oprema je naša odgovornost, zato vseskozi skrbimo da smo v koraku s časom. Ko je potrebna menjava, to uredimo brez stroškov za vas. Ob odpovedi strojne opreme, jo naši tehniki zamenjajo, poskrbimo pa tudi za posodobitve programske opreme.

Nakup

Višja začetna investicija

Vse potrebno lahko seveda kupite sami. V tem primeru smo na voljo za posvet, saj je dobro načrtovanje glavni pogoj za dobro delovanje storitve. Poleg začetne investicije, ostane oprema v vaši domeni, zato je ob določenih primerih zmožnost naše podpore omejena. Za lažje zagotavljanje vrhunskega nivoja storitve, svetujemo najem opreme.

DAT-IT

Stopimo v stik

Poleg standardnih načinov kontakta po telefonu ali e-pošti, se lahko oglasite na našem naslovu ali dogovorite za video sestanek. Izpolnite spodnjo obrazec in oglasil se bo naš prodajni inženir.

info@dat-it.com 0591 669 81

Digitalna revolucija je verjetno največja sila sprememb v gospodarstvu. Korak digitalizacije ni več želja, ampak je postal nujno potreben korak podjetij. Naj vaši izzivi postanejo vaše prednosti.

Vaše podatke bomo uporabili zgolj za namene povpraševanja

DAT-IT

Partnerji
RIPE
IBM
WatchGuard
Veeam
T-2
Posita

Zaupanja vreden partner, skozi čas so se izkazali kot nepogrešljivi. Ko ne vidiš več poti naprej je na voljo njihova podpora, ki vedno najde rešitev.

Marjan Čuk, PRO-BIT PROGRAMSKA OPREMA d.o.o.