Background image

Upravljanje storitve

Upravljamo najrazličnejša gostovanja, skrbimo za IT področje in infrastrukturo strank ter ponujamo vrhunske povezane lastne storitve ali storitve naših partnerjev.

Previous
Next

UPRAVLJANO GOSTOVANJE

O upravljanem gostovanju govorimo ko se stranka odloči za najem lastnega virtualnega ali fizičnega strežnika. Mi kot ponudnik storitve upravljamo strežnik, skrbimo za morebitno najeto strojno opremo (v primeru fizičnega strežnika) ali za brezhibno delovanje virtualnega strežnika kateri lahko gostuje na naši ali na zunanji infrastrukturi. Vsi tipi upravljanih gostovanj vključujejo varnostno upravljanje, nadzore kritičnih točk in skrb za varnostne kopije

Upravljanogostovanje

HIBRIDNI IT

Hibridni IT najlaže opišemo kot kombinacijo različnih vrst infrastrukture in platform. V praksi predstavlja uporabo internega omrežja oziroma infrastrukture v kombinaciji z zunanjimi storitvami v oblaku. Z kombiniranjem infrastrukturnih rešitev, podjetja laže zagotavljajo optimalno delovanje lastnih storitev, saj za lahko glede na potrebe, uporabijo različne scenarije. Fleksibilnost in nadzor tako nad stroški kot podatki, sta glavna razloga za uporabo kombiniranih rešitev. 

Hibridni

MICROSOFT 365

Orodja in storitve Microsoft 365 predstavljajo novo dobo Microsofta. Gre za kombinacijo oblačnih storitev in aplikacij z naročnino. Različni paketi so na voljo tako za zasebne uporabnike kot za podjetja vseh velikosti in potreb. Če se odločite za našo oddaljeno IT podporo, so določene Microsoft storitve že vključene, v kolikor pa step red korakom nadgradnje spletne pošte vam z veseljem svetujemo in pomagamo pri implementaciji.


Pristop

DAT-IT

Stopimo v stik

Poleg standardnih načinov kontakta po telefonu ali e-pošti, se lahko oglasite na našem naslovu ali dogovorite za video sestanek. Izpolnite spodnjo obrazec in oglasil se bo naš prodajni inženir.

info@dat-it.com 0591 669 81

Digitalna revolucija je verjetno največja sila sprememb v gospodarstvu. Korak digitalizacije ni več želja, ampak je postal nujno potreben korak podjetij. Naj vaši izzivi postanejo vaše prednosti.

Vaše podatke bomo uporabili zgolj za namene povpraševanja

DAT-IT

Partnerji
Fortinet
IBM
Veeam
T-2
RIPE
VMware

Ekipa DAT-IT blesti predvsem zaradi svoje podpore in pomoči pri odpravi napak, zaradi česar skupne projekte zaključujemo uspešno in v partnerskem odnosu.

Žiga Pavlin, Futura DDB