Background image

Regionalni oblak

Upravljan oblak

Z nizkimi dostopnimi časi, hitrimi povezavami v balkan in odlično arhitekturo smo idealni partner za balkanske zgodbe.

Previous
Next
Slovenija in balkan Povezujemo regijo

Kot eden večjih regijskih ponudnikov, zagotavljamo moderno in povezano infrastrukturo na več strateško izbranih točkah v Sloveniji in na Hrvaškem. Lastna infrastruktura nam omogoča nadzor in neodvisnost. Lastne lokacije povezujemo v celoto in strankam v Sloveniji in državah balkana zagotavljamo vrhunske oblačne storitve znotraj njihove regije z visoko dosegljivostjo in odzivnostjo.

Zakaj je pomembno, da gostujete v regiji?


Glavni dejavnik je lokacija. Ne glede na to, kakšno storitev lahko dobimo, je najbolj pomembna lokacija infrastrukture kjer teče. Več kot je vmesnih členov, bolj lahko to vpliva na delovanje in stabilnost.

Vse več podjetij se odloča za uporabo oblačnih storitev ali v celoti, ali pa v kombinaciji z obstoječo lokalno infrastrukturo. Široka izbira večjih ponudnikov je mamljiva, ampak je pri izbiri pomembnih več dejavnikov.


Poleg same virtualne strojne opreme in cene, je za večino pomembna tudi latenca in konstantnost. V tem primeru je prava izbira oblak znotraj iste države ali oblak v isti regiji. Kot precej podjetij, katera svoj posel poleg naše države usmerjajo še v države balkana, smo tudi mi najbolj prisotni v lastni regiji. Naš regijski oblak ustreza vsem lokalnim standardom, kar nam omogoča ponujanje naših oblačnih storitev podjetjem in državnim inštitucijam kjer se zahtevajo ustaljeni ISO standardi poslovanja.

Regijski Oblak1

DAT-IT

Stopimo v stik

Poleg standardnih načinov kontakta po telefonu ali e-pošti, se lahko oglasite na našem naslovu ali dogovorite za video sestanek. Izpolnite spodnjo obrazec in oglasil se bo naš prodajni inženir.

info@dat-it.com 0591 669 81

Digitalna revolucija je verjetno največja sila sprememb v gospodarstvu. Korak digitalizacije ni več želja, ampak je postal nujno potreben korak podjetij. Naj vaši izzivi postanejo vaše prednosti.

Vaše podatke bomo uporabili zgolj za namene povpraševanja

DAT-IT

Partnerji
RIPE
WatchGuard
Fortinet
Posita
T-2
Lenovo

Ekipa DAT-IT blesti predvsem zaradi svoje podpore in pomoči pri odpravi napak, zaradi česar skupne projekte zaključujemo uspešno in v partnerskem odnosu.

Žiga Pavlin, Futura DDB