Background image

Upravljan oblak

Upravljamo storitve znotraj našega regionalnega oblaka, ali storitve ki gostujejo na javnih oblakih. Vzpostavimo hibridni oblak in povezujemo več oblakov v celoto.

Previous
Next
Kaj je oblak Prednosti in slabosti

Oblak sestavljajo strežniki povezani v internet. Za razliko od lokalnih strežnikov, so strežniki v oblačnih sistemih locirani v podatkovnih centrih po vsem svetu, kar strankam omogoča visoko razpoložljivost ter lažje upravljanje, saj ne potrebujejo lastne strojne opreme in z njo povezanih stroškov in skrbi.


Ločimo več tipov oblaka, vsak z svojimi prednostmi in slabostmi. Vsem pa je skupno, da lahko z njihovo uporabo naredimo več, lažje, hitreje in z manjšimi stroški.

Ali potrebujem regionalni ali javni oblak?

Poslujete ali prodajate lokalno, ali je vase poslovanje oziroma trgovina prisotna po vsem svetu?

Ne glede na odgovor na zgornje vprašanje, strokovnjaki DAT-IT smo na voljo. Upravljamo strežnike vseh večjih ponudnikov (Alibaba, Azure, Google, AWS...). Poznavanje storitev konkurence nam omogoča da našega poslovanja ne omejujemo zgolj z našo infrastrukturo. Za vas upravljamo strežnike oziroma infrastrukturo ne glede na to kje gostujejo. Lasten oblak nam poleg zagotavljanja vrhunskih storitev v regiji omogoča tudi razširitev ponudbe ostalih. Služimo lahko kot vstopna točka, kot dodatna lokacija varnostnih kopij in podobno.


Za potrebe znotraj regije, kot je prenos internih omrežij v oblak, spletne trgovine z ciljnimi strankami pri nas in na balkanu ter Evropi in podobno, z lastnimi rešitvami poskrbimo prav za vse potrebe ki jih kot stranka lahko imate. Lastna infrastruktura nam omogoča neodvisnost in visoko odzivnost, zato nam pustite, da vas prepričamo!


Upravljan Oblak

DAT-IT

Stopimo v stik

Poleg standardnih načinov kontakta po telefonu ali e-pošti, se lahko oglasite na našem naslovu ali dogovorite za video sestanek. Izpolnite spodnjo obrazec in oglasil se bo naš prodajni inženir.

info@dat-it.com 0591 669 81

Digitalna revolucija je verjetno največja sila sprememb v gospodarstvu. Korak digitalizacije ni več želja, ampak je postal nujno potreben korak podjetij. Naj vaši izzivi postanejo vaše prednosti.

Vaše podatke bomo uporabili zgolj za namene povpraševanja

DAT-IT

Partnerji
Microsoft
Veeam
RIPE
VMware
Posita
Lenovo

Ekipa DAT-IT blesti predvsem zaradi svoje podpore in pomoči pri odpravi napak, zaradi česar skupne projekte zaključujemo uspešno in v partnerskem odnosu.

Žiga Pavlin, Futura DDB