Background image

Svetovanje

Zaposlujemo strokovnjake za najrazličnejša področja. Svetujemo in načrtujemo IT okolja, pomagamo pri prehodu v oblak in pri digitalno transformaciji vašega podjetja.

Previous
Next
Stopite naprej Po pravi poti

Zakaj potrebujete pomoč? Vsako podjetje se v neki točki sreča z izzivom za katerega nima pravega odgovora. Načrtovanje je osnova, katera v prihodnosti prihrani marsikatero nevšečnost. Tukaj nastopimo mi. Naše izkušnje delimo z vami in vam pomagamo stopiti korak naprej.

Načrtovanje IT


Načrtovanje IT je v precej primerih nekaj, kar podjetja izpustijo. Prilagajajo se spremembam me tem ko se dogajajo, kar v večini primerov privede do scenarijev ki so vedno dlje od optimalnih in učinkovitih. Spremembe ali čas se v infrastrukturo in delovanje vlaga samo ko je to nujno pomembno in velikokrat že prepozno. Mi smo tukaj za to, da skupaj z vami vzpostavimo temelje, na katerih bo mogoče graditi.


Skupaj z vami vzpostavimo načrt ki sovpada z vašo vizijo in poslovnimi cilji. S tem ko načrtovanje prepustite nam, prihranite dragocen čas, na dolgi rok pa tudi denar. Načrtovanje je več kot le nakup strojne ali programske opreme, je celota ki upošteva različne scenarije. Poskrbite kontinuiteto poslovanja, zmanjšajte možnost izpadov in povečajte učinkovitost – z nami.

Nacrtovanje It

Pomagali smo že mnogim, dovolite, da tudi vam!

Prehod v oblak


Nadzor nad stroški, plačajte točno toliko, kolikor potrebujete, nadgradite in zmanjšajte. Ne skrbite za posodobitve, varnost, zanesljivost in dostopnost.


Našteto je le nekaj prednosti premika v oblak. Brez veliki vložkov, takoj pridobite dostop do najnovejše opreme in zanesljive infrastrukture. Naša ekipa bo z vami na vsakem koraku migracije - pomagali bomo z svetovanjem in kasneje z vzdrževanjem. Posvetite se svojem poslu, za IT pa bomo poskrbeli mi.

V Oblak

Digitalna transformacija


Proces, kjer digitalne tehnologije uporabimo za ustvarjanje ali spremembo poslovanja na digitalnem področju, imenujemo digitalizacija. Digitalizacija je kritičen korak, s katerim sledimo trendom na trgu.


Pomagamo vam načrtovati poslovne procese. Želje pretvorimo diagrame potekov, te pa v individualne procese, katere pretvorimo v realnost. Pri digitalizaciji razmišljamo naprej, postavljamo nove temelje, na katerih bo mogoče graditi tudi v prihodnje. Rezultat je fleksibilen in agilen poslovni model, s pomočjo katerega boste hitreje in lažje prišli do želenih rezultatov.

Digitalna Transformacija

DAT-IT

Stopimo v stik

Poleg standardnih načinov kontakta po telefonu ali e-pošti, se lahko oglasite na našem naslovu ali dogovorite za video sestanek. Izpolnite spodnjo obrazec in oglasil se bo naš prodajni inženir.

info@dat-it.com 0591 669 81

Digitalna revolucija je verjetno največja sila sprememb v gospodarstvu. Korak digitalizacije ni več želja, ampak je postal nujno potreben korak podjetij. Naj vaši izzivi postanejo vaše prednosti.

Vaše podatke bomo uporabili zgolj za namene povpraševanja

DAT-IT

Partnerji
WatchGuard
IBM
RIPE
T-2
Lenovo
Fortinet

Ekipa DAT-IT blesti predvsem zaradi svoje podpore in pomoči pri odpravi napak, zaradi česar skupne projekte zaključujemo uspešno in v partnerskem odnosu.

Žiga Pavlin, Futura DDB