Background image

Sistemske integracije

Zaupajte nam vaš izziv, mi pa vam bomo pripravili rešitev. Večletne izkušnje na različnih sistemih nam omogočajo največjo mero prilagodljivosti in fleksibilnosti.

Previous
Next
IT sistemi usklajeni in enotni

Sistemska integracija je povezava informacijskih sistemov in aplikacij v usklajeno in povezano celoto. Več sistemov, ki med sabo niso povezani, je ahilova peta marsikaterega podjetja. Z integracijo sistemov poskrbimo da v največji meri izkoristimo obstoječe sisteme, strojno in programsko opremo ter povezave. Končni rezultat je nadgrajena celota s povečano učinkovitostjo in velikim operacijskim prihrankom.

O sistemskih rešitvah govorimo, ko združimo strojno in programsko opremo. Celotna sistemska rešitev je torej kombinacija strojne in programske opreme. Z združevanjem, strankam približamo in olajšamo pedstavo o vsem potrebnem za rešitev ali težave ali scenarije s katerim se sreča.Celotna rešitev vključuje tudi različne storitve in tukaj nastopimo mi. Naša široka paleta storitev pokriva prav vsa IT področja. Poleg prodaje strojne opreme, smo partner vseh večjih podjetij ki tržijo programsko opremo. Imamo torej znanje in izkušnje da ponudimo pripadajoče storitev in tako stranki ponudimo sistemsko rešitev “na ključ”.

Sistemske Resitve

Kaj je IT storitev na ključ?

O storitvi na ključ govorimo takrat, ko ponujena storitev vključuje popolnoma vse potrebno za implementacijo v neko okolje.

Majhna, srednja in velika podjetja se velikokrat odločijo za lasten IT oddelek z zaposlenimi, ki skrbijo izključno za nemoteno delovanje IT sistemov v podjetju. Naša storitev nadgradnje lokalnega IT, je storitev, kjer podjetjem ponudimo našo pomoč kot storitev, ali infrastrukturo. S tem podjetjem omogočimo prihranek, saj za določene naloge ne potrebujejo lastnega zaposlenega z specifičnem znanjem ali izkušnjami, pri opremi pa pomagamo pri razširitvi poslovanje.

 


Naši strokovnjaki se tako povežejo z vašimi in pomagajo pri težjih in bolj specifičnih nalogah.

Lokalni It

Ne potrebujete lokalnega IT saj redko potrebujete pomoč? Si želite varnosti?

Kontaktirajte nas. Pripravljene imamo različne pakete oddaljene podpore, s katerimi lahko pokrijemo prav vse, ter vam tako omogočimo oddaljeno podporo z točno znanimi stroški! Poleg oddaljene podpore ki deluje kot lokalna, boste prejeli tudi več - dodatne storitve, ki vam bomo pomagale pri vsakdanjih IT opravilih.

V času ko uporabljamo mnogo naprav, katgerih večina je povezanih v splet, igra varnost eno najbolj pomembnih vlog. Poskrbeti moramo ne le za računalnike in prenosnike, ampak tudi celotna omrežja.

 

Le z celovito vzpostavljenim varnostnim sistemom lahko zagotovimo varnost opreme in podatkov.

 

Z rešitvami in praktičnimi izkušnjami varnostne transformacije mnogij podjetij, vam pomagamo pri načrtovanju celotne IT infrastrukture. Le z skrbnim načrtovanjem in testiranjem vseh mogočih scenarijev, lahko zagotovimo želeno varnost. Z našo pomočjo, boste za varni tako sedaj, kot v prihodnosti.

Varnost

DAT-IT

Stopimo v stik

Poleg standardnih načinov kontakta po telefonu ali e-pošti, se lahko oglasite na našem naslovu ali dogovorite za video sestanek. Izpolnite spodnjo obrazec in oglasil se bo naš prodajni inženir.

info@dat-it.com 0591 669 81

Digitalna revolucija je verjetno največja sila sprememb v gospodarstvu. Korak digitalizacije ni več želja, ampak je postal nujno potreben korak podjetij. Naj vaši izzivi postanejo vaše prednosti.

Vaše podatke bomo uporabili zgolj za namene povpraševanja

DAT-IT

Partnerji
Veeam
VMware
Microsoft
T-2
IBM
RIPE

Zaupanja vreden partner, skozi čas so se izkazali kot nepogrešljivi. Ko ne vidiš več poti naprej je na voljo njihova podpora, ki vedno najde rešitev.

Marjan Čuk, PRO-BIT PROGRAMSKA OPREMA d.o.o.