Background image

Kaj počnemo

Smo ponudnik vrhunske infrastrukture in upravljanih spletnih storitev. Prek lastnega omrežja v Sloveniji ponujamo upravljano gostovanje, rešitve v oblaku in IaaS ter rešitve za optimizacijo IT.

Upravljanje storitve

Upravljamo najrazličnejša gostovanja, skrbimo za IT področje in infrastrukturo strank ter ponujamo vrhunske povezane lastne storitve ali storitve naših partnerjev.

Upravljan oblak

Upravljamo storitve znotraj našega regionalnega oblaka, ali storitve ki gostujejo na javnih oblakih. Vzpostavimo hibridni oblak in povezujemo več oblakov v celoto.

Sistemske integracije

Zaupajte nam vaš izziv, mi pa vam bomo pripravili rešitev. Večletne izkušnje na različnih sistemih nam omogočajo največjo mero prilagodljivosti in fleksibilnosti.

Svetovanje

Zaposlujemo strokovnjake za najrazličnejša področja. Svetujemo in načrtujemo IT okolja, pomagamo pri prehodu v oblak in pri digitalno transformaciji vašega podjetja.

DAT-IT

Stopimo v stik

Poleg standardnih načinov kontakta po telefonu ali e-pošti, se lahko oglasite na našem naslovu ali dogovorite za video sestanek. Izpolnite spodnjo obrazec in oglasil se bo naš prodajni inženir.

info@dat-it.com 0591 669 81

Digitalna revolucija je verjetno največja sila sprememb v gospodarstvu. Korak digitalizacije ni več želja, ampak je postal nujno potreben korak podjetij. Naj vaši izzivi postanejo vaše prednosti.

Vaše podatke bomo uporabili zgolj za namene povpraševanja

DAT-IT

Partnerji
WatchGuard
Fortinet
Posita
T-2
RIPE
Lenovo

Zaupanja vreden partner, skozi čas so se izkazali kot nepogrešljivi. Ko ne vidiš več poti naprej je na voljo njihova podpora, ki vedno najde rešitev.

Marjan Čuk, PRO-BIT PROGRAMSKA OPREMA d.o.o.