Cloud

Storitve pri katerih naročniku omogočimo del našega VmWare oblaka, preko različnih storitev. Gre za popolnoma varno in zanesljivo rešitev, ki jo lahko v celoti prilagodimo strankam. Vsa oprema se nahaja v Sloveniji na znanih in varnih lokacijah.

Enterprise VM

Za stranke, ki potrebujejo zgolj virtalne strežnike nudimo Enterprise VM, ki se od običajnih razlikuje v prioriteti pri dodeljevanju kapacitet, garanciji na delovanje, prioritetni podpori ter naboru dodatnih enterprise opcij.
Omogočamo privatne enkriptane tunele do podatkovnega centra, direktne povezave in uporababo lastnih IP naslovnih prostorov.
Po želji tudi TIER 4 z redunančnim podatkovnim centrom, ki je lociran v Sloveniji ali tujini.

Virtal datacenter

Virtalni podatkovni center omogoča, da preko nadzorne plošče ponudnika po želji oblikujete svoj podatkovni center, kjer dodajate/odstranjujete od virtualnih routerjev in switchev do posameznih strežnikov. Storitev je zgrajena na osnovi VmWare Vcloud.

Hybrid cloud

Naročniki z lastnim VmWare okolje, ki potrebujejo občasno povečanje kapacitet pri ponudniku. Tako se poveže njihovo okolje z našim in naročniki lahko po potrebi prestavijo VM iz lokalnega okolja v naše brez večjih posegov.

Private cloud

Lasten Cloud na dediciranih strežnikih in lastnem podatkovnem strežniku znotraj našega omrežja z najemom licenc. Tako lahko enostavno premagamo izziv velikih začetnih stroškov pri vzpostavitvi oblaka, hkrati pa ostane naročnik neodvisen od ostalih v svojem oblaku.

# Žiga Pavlin,
Futura DDB

Ekipa DAT-IT blesti predvsem zaradi svoje podpore in pomoči pri odpravi napak, zaradi česar skupne projekte zaključujemo uspešno in v partnerskem odnosu.

;
Partnerji